5 Gezellige tips voor een lente make-over van jouw keuken

Keuken maatwerk

Keuken maatwerk

De keuken is voorzien van vele laden en maatwerk, kasten van vloer tot plafond. Aan de andere kant van het eiland werd er gewerkt met frontverlengingen voor een strakkere look. In deze kasten in hout zit de televisie verwerkt.

Realisatie: Totaalinrichting moderne woning

Realisatie: Totaalinrichting moderne woning

De keuken is wit en greeploos en siert in haar eenvoud de keuken. Accentkleuren worden aangebracht door het gebruik van accessoires. De deuren zijn mat gelakt mooi gecombineerd met het gepolierd werkblad in composiet 'Blanco Zeus' van Silestone. Voor het verdere...

Interieurproject

Interieurproject

Het inbouwen van een gashaard. Optisch lijkt het of de kastenwand in het witte glanzende materiaal gewoon doorloopt. Het warme werkblad en zwevende leggers benadrukken de warme gezelligheid in een moderne woning. De decoratie zorgt voor wat kleur en de witte muren en...

Keuken maatwerk

Keuken maatwerk

De keuken is voorzien van vele laden en maatwerk, kasten van vloer tot plafond. Aan de andere kant van het eiland werd er gewerkt met frontverlengingen voor een strakkere look. In deze kasten in hout zit de televisie verwerkt.

Realisatie: Totaalinrichting moderne woning

Realisatie: Totaalinrichting moderne woning

De keuken is wit en greeploos en siert in haar eenvoud de keuken. Accentkleuren worden aangebracht door het gebruik van accessoires. De deuren zijn mat gelakt mooi gecombineerd met het gepolierd werkblad in composiet 'Blanco Zeus' van Silestone. Voor het verdere...

Interieurproject

Interieurproject

Het inbouwen van een gashaard. Optisch lijkt het of de kastenwand in het witte glanzende materiaal gewoon doorloopt. Het warme werkblad en zwevende leggers benadrukken de warme gezelligheid in een moderne woning. De decoratie zorgt voor wat kleur en de witte muren en...

De keuken wordt vaak beschouwd als het epicentrum van je huis. Tel maar eens hoeveel uur je er per dag doorbrengt. In volle Corona-crisis nog een tikkeltje meer zelfs. We koken er met zijn allen op los. Voor onszelf en voor al wie we lief hebben. De warme solidariteitsgolf in bange tijden is hartverwarmend. Om je nog meer thuis te voelen in jouw keuken, lijsten we 5 tips op. Wedden dat je keuken de concurrentie van haar sokken blaast wanneer de lockdown voorbij is?

Tip 1: zwevende leggers

Wil je graag meer groen zien in de keuken of elders? Je kruiden of je favoriete pannenkoekenplant een prominente plaats geven? Dan kan je voor enkele leuke zwevende leggers. Ben je op zoek naar een warm element, kan je kiezen voor een wandplank in hout. Vind je het vrij donker in de ruimte, dan kies je best voor een lichte kleur.

 

Tip 2: leuke accessoires

Een leuke snijplank, kleurrijke peper -en zoutmolens of mooie flessen olijfolie. Een hangplant boven je eiland of een vuilbak in een fellere kleur.

Tip 3: werkblad

Je kan de keuken een volledig nieuwe uitstraling geven door het werkblad te vernieuwen. Hout zorgt voor een warm accent, wit zal je keuken optisch vergroten en heeft een koeler maar evenzeer hoogwaardig effect. Vaak wordt de kraan ook dan veranderd. Tegenwoordig bestaat deze in verschillende uitvoeringen naast RVS, kan je gaan voor een matte zwarte kraan of doe eens gek en kies voor eentje in messing.

Tip 4 : rugwand

Je kan de rugwanden vernieuwen in de keuken. Als je momenteel tegeltjes hebt, kan je kiezen voor een rugwand in laminaat of kiezen voor een spiegeleffect met een glazen rugwand. Dit gaat de ruimte opnieuw optisch verhogen en vergroten.

Tip 5: originele kruidenpotjes

Ideaal om straks heerlijk mediterraanse te koken en je keuken extra natuur en authenticiteit te bezorgen . Zeg nu zelf, niets zo fijn als te koken met je eigen kruiden. Wij hebben hiervast onze eigen peterselie geplant vorige maand. Basilicum staat als volgende op de agenda.

Kleine aanpassingen met een groot effect. Mocht je hierover vragen hebben of graag ons advies willen. Neem gerust contact op 0474/118621 (telefoonnummer Saar) of via mail saar@taes-keukens.be.

En in tussentijd; zorg goed voor elkaar!

Meest recente berichten