Keukens

Landelijk


Lekker ontbijten in een rustieke sfeer van een Landelijke Keuken? Voor een landelijke keuken zorgen de rustieke en romantische details voor de puntjes op de i. De ranke kroonlijsten, gegroefde rugwanden, schouw, kruidenrekjes zijn tot in de puntjes afgewerkt. Een charmante keuken kan ook gebruiksvriendelijk zijn.

 

Modern


Een witte moderne keuken gecombineerd met warm hout zorgt voor een gezellig karakter met een knipoog naar de Scandinavische stijl.
Wie het graag strak heeft en houdt van design in een eigentijds karakter kan deze keuken zeker smaken.

 

Tijdloos


Hout maakt de keuken karaktervol in een eigentijds kleedje.

Meteen verkocht

Charmant familiebedrijf met zeer goede naam. Dit hebben we zelf ervaren van het eerst oriënterend gesprek tot het eerste ontwerp dat er meteen boenk op zat. We waren meteen verkocht en ook de uitvoering is prachtig gerealiseerd. We krijgen heel veel complimenten over onze keuken en terecht. Eerlijke prijs, prima kwaliteit en prachtige afwerking.

– Katrien Arnauts

Topservice

Verschillende keukenbouwers bezocht, maar bij Taes Keuken & interieur was er meteen een klik. Hier nemen ze echt de tijd om naar je te luisteren en is er absoluut geen sprake van opdringerige verkopers. Bij de installatie wordt ook de tijd genomen om alle kwalitatief, mooie en proper af te werken en dit tegen een zeer goede prijs. Het is een familiebedrijf in hart en nieren en dat voel je. Wij zijn absoluut blij met het resultaat en raden iedereen aan om zeker bij Taes Keukens en interieur langs te gaan.

– Carolien Vanoverschelde

Perfecte afwerking en proper

Zeer professionele mensen, begrijpen precies wat je wil. Maken zeer veel voorstellen zonder moeite. Afwerking is perfect en proper, zeer nauwkeurig! Ik kan geen enkel punt vinden, topmensen een echte aanrader!

– Martine Reynders

Super tevreden

Fijne mensen om mee samen te werken zowel verkoop als installatie. Komen afspraken meer dan goed na. Topkwaliteit en afwerking. Leuk om familie en vrienden te ontvangen met allemaal lovende woorden over onze keuken. Aanrader!

– Bart Hendrickx