Oplossingen

Grootste plannen in de keuken? Taes Keukens & Interieur is al 35 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van functionele en betaalbare keukens op maat. Trendy, strak of landelijk. Ontmoet nu  jouw droomkeuken in onze ruime showroom.

Ben je niet bepaald een keukenkenner? Geen erg, bij Taes Keukens stippelen ze graag een keukenconcept uit dat op jouw lijf is geschreven. Profiteer bovendien van de authentieke sfeer die dit familiebedrijf zo kenmerkt. Vanaf het persoonlijke onthaal tot het ontwerp van de plannen en de uiteindelijke plaatsing.

Van ontwerp tot plaatsing

Elke keuken is bij Taes Keukens uniek. Bij de totstandkoming wordt nauwgezet rekening gehouden met jouw beschikbare ruimte, budget, smaak, planning en persoonlijke wensen. Elk project wordt tot in het kleinste detail voorbereid. Opnieuw is de klant koning. Een grondplan tekenen we op basis van een meegebracht plan of afmetingen. Maar evengoed komen onze specialisten gratis bij jou langs om de ruimte op te meten en de optimale inplanting van jouw keuken te bestuderen. Daarna visualiseren we de keuken van je dromen in een prachtig 3D-ontwerp. Zo krijg je een perfect beeld van hoe je keuken er zal uitzien. Ook daarna zijn alle wijzigingen nog mogelijk. Maatwerk is één van de belangrijkste troefkaarten van Taes Keukens.

Keukens

Ontdek ons ruim aanbod van landelijke, moderne en tijdloze keukens op maat.

Keukens …

Maatwerk & interieur

Inbouwkasten, binnendeuren, wandmeubelen, gyprocwerken, bureaus, wandkasten, TV-meubels, trappen, decoraties …

Interieur & maatwerk …

Koken

Ontdek onze merken voor jouw keuken.

Koken…

Decoratie

Alles om jouw keuken perfect aan te kleden.

Decoratie …